Italautomaták üzemeltetése

Cégünk elsősorban italautomaták üzemeltetésével foglalkozik. Több száz berendezésünk különböző szegmenshez tartozó ügyfeleinknél (gyárak, üzemek, építkezések, egészségügyi és oktatási intézmények, szolgáltató egységek, stb.) az adott környezethez igazodó választékkal és szolgáltatási feltételekkel – de azonos minőségi színvonalat képviselve – üzemel az ország számos városában. Mivel berendezéseink nagy számban és több különböző típusban állnak rendelkezésünkre, lehetőségünk van egy adott partnerünknél üzemelő gépeink számát és összetételét folyamatosan az aktuális (és gyakran változó) igények szerint változtatni. Az italautomatákon belül megkülönböztetünk kávéautomatákat és üdítő-automatákat, valamint az irodai kávéfőzők segítségével történő (nem automata jellegű) kiszolgálásra is kínálunk megoldást partnereinknek.

Az „üzemeltetés” számunkra elsősorban a vendégek lehető legszínvonalasabb és legrugalmasabb kiszolgálását jelenti: ezért azon igyekszünk, hogy olyan termékeket készítsenek és értékesítsenek italautomatáink, hogy vendégeink mindig elégedetten távozzanak, és jó kedvvel térjenek vissza hozzánk.

kávéautomaták esetében megkérdőjelezhetetlen az olasz babkávéból főzött mediterrán jellegű és krémes kávé közkedveltsége: egyértelmű visszajelzéseink vannak arról, hogy kávéfogyasztó partnereink többsége ma már ezt a minőségi elvárást támasztja egy „automatás kávéval” szemben is. Mi is ezt kívánjuk számukra nyújtani – nagy megbízhatósággal, biztos és gyors szerviz-háttérrel.

Üdítő-automatáink versenyképessége és fő előnye egy olyan magyar termékcsalád, amely hagyományainál, ismertségénél és a piacon kirívóan alacsony árfekvésénél fogva minden korosztály körében kedvelt – vagy hamar kedveltté válik: a MÁRKA üdítők. A szénsavas (tradícionális) MÁRKA üdítők mellett már Cola és ICE Tea termékeink is elérhetők üdítő-automatáinkból, valamint a szintén magyar Pölöskei üdítők is üdítő-választékunk meghatározó részét képezik.

Ha munkatársainak szeretne más „automata-szolgáltatást” is biztosítani, mint például snack-automata (csoki-automata), kártyás fizetési lehetőség, védőital, kérjük, tekintse meg további oldalainkat!

Kávé automataÜdítő automataIrodai kávéfőzők, Lavazza kávéval
KávéautomataÜdítőautomataIrodai kávéfőzők, Lavazza kávéval