Cashless fizetési eszközök

Partnereink kiszolgálásakor nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy automata-szolgáltatás terén igényeiket egy kézből, teljes körűen tudjuk biztosítani. 

Egyre több helyen szeretnének a hagyományos vásárlási módok mellett különböző cashless fizetési rendszereket alkalmazni, akár a dolgozók támogatásával egybekötve. Erre adnak lehetőséget a chip-kártyával, kulccsal, zsetonnal működő automatáink.

Kártyaolvasó

Chip-kártya:

Kártyával kényelmes és gyors a vásárlás, hiszen nem kell aprót váltani illetve magunknál tartani, a működési idő is rövidebb, mint az érmével történő vásárlás esetén. Csökkennek a meghibásodások, mivel sok rendellenesség a hibás érmék, vagy a helytelen érmehasználat miatt következik be. A rendszer azt is lehetővé teszi, hogy a nálunk lévő aprópénzt bármikor a kártyára töltsük. Ugyanakkor a berendezések továbbra is működnek aprópénzzel is.

Továbbá reprezentációs célokra feltöltött kártyákat adhatunk át ügyfelünk részére, amellyel a céghez, cégvezetéshez érkező vendégek, VIP személyek kiszolgálását tudják komfortosan és elegánsan megoldani. Ezen feltöltések összege számla ellenében egyenlíthető ki.

 

Kávé-automata zsetonZseton:

Szintén a reprezentációs kiszolgálást illetve a premizálást teszi lehetővé egyedi zsetonunk, amellyel az így beállított automatáinknál tudnak vásárolni partnereink és az ő vendégeik. A zsetonok vásárlóértéke egyedi igény alapján kerül meghatározásra, a felhasznált összeg számla ellenében egyenlíthető ki.

 

Ingyenes működés:

Automatáink átmenetileg (például egy-egy rendezvény idejére) vagy folyamatosan (például titkárságok esetén) működhetnek gombnyomásra ingyenesen, fizetőeszköz használata nélkül is. Ilyenkor az elfogyasztott termékek értéke számláló alapján, utólag, számla ellenében egyenlíthető ki.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ezeket a szolgáltatásokat csak italautomaták üzemeltetése mellett, kiegészítésként tudjuk vállalni partnereinknél!