Rólunk

A Hungaro Kereskedőház Kft. több mint tíz éve elsőként vállalta fel egy magyar üdítő automatás disztribúcióját: a MÁRKA üdítőital család értékesítését.

Kávé- és üdítő-automaták üzemeltetőjeként cégünk a Dunántúl meghatározó szolgáltatójává vált. Szolgáltatásunk egyedi, és teljes körű. Működési területünk elsősorban Veszprém, Zala, Fejér, Vas, Győr-Moson-Sopron és Pest megye.

Az „üzemeltetés” számunkra elsősorban a vendégek lehető legszínvonalasabb és legrugalmasabb kiszolgálását jelenti: ezért azon igyekszünk, hogy olyan termékeket készítsenek és értékesítsenek italautomatáink, hogy vendégeink mindig elégedetten távozzanak, és jó kedvvel térjenek vissza hozzánk.

Ehhez van segítségünkre egy jól összeszokott stabil karbantartó- és operátor-csapat, akikkel évek óta sikeresen dolgozunk együtt – és mindig a fejlődés és növekedés útján haladunk.

Sikerünk okának tartjuk üzletpolitikánkat is, amelynek működőképességéről elégedett partnereink dicsérő visszajelzései győztek meg az elmúlt évtizedben.

Bízom benne, hamarosan Önnek is lehetősége adódik meggyőződni arról, hogy amit itt leírtunk, azt komolyan gondoljuk.

 

Üdvözlettel:

Csehó Zsolt

ügyvezető