Üzletpolitika

Működésünk kezdete óta üzletpolitikánkat három fontos pillérre helyeztük, s úgy véljük, ennek köszönhetően növekedik cégünk évről évre. Ezek a következők:

Minőségi alapanyagok

A beszerzésben nem kötünk kompromisszumot az alapanyagok minőségét illetően. Fennállásunk óta ugyanazt a magasabb árkategóriájú holland csokoládé- és cappuccino-port használjuk, noha folyamatosan jelennek meg az egyre olcsóbb utánzatok. A kávék közül is csak a szigorú tesztelések után elfogadott termékek maradnak a kínálatunkban, ezért ragaszkodunk a krémes és telt aromájú olasz kávékhoz. Csak olyan terméket forgalmazunk, amit mi is szívesen és jóízűen fogyasztunk, amiből hozzánk látogató partnereinket is szégyenkezés nélkül megvendégelhetjük. Termékeink egyike sem hozhat szégyent cégünk nevére.

Gyorsaság és rugalmasság

Minden általunk üzemeltetett automata cégünk tulajdonát képezi. Úgy építettünk fel biztos gép- és szerviz-hátteret, hogy továbbra is rugalmasan tudunk reagálni ügyfeleink egyedi kéréseire és a változásokra, és gyorsak vagyunk a hibaelhárításban. Döntéseinkben nem vagyunk kiszolgáltatva távoli külföldi tulajdonosoknak, anyacégnek. Egy helyi vállalkozás flexibilitásával dolgozunk, miközben partnereinknek nem kell kompromisszumot kötniük a kényelmi szolgáltatások, a megbízhatóság és a termékek minősége tekintetében sem, hiszen mindazt tudjuk, amit a konkurens országos/nemzetközi vállalatok.

Stabilitás és kiszámíthatóság: hosszútávon vállalható és tartható ajánlatok

Az extra szolgáltatásokat mindig a várható megtérülés és forgalom arányában ígérjük meg ügyfeleinknek. A stabil üzemeltetés és pénzügyi háttér feltétele az is, hogy csak olyan árajánlatot készítünk, amely nem bekerülési ajánlat, hanem a minőség rontása és az eladási árak emelése nélkül évekig tartható. Ezt az árpolitikát igazolta, hogy gyakran éveken át nem kellett árakat emelnünk. Partnereink tehát számíthatnak ránk.