Védőital biztosítása

Szódagép - védőital

 

Gyakori igény annak a munkáltatói kötelezettségnek a megoldása, ami teherként nehezedik legtöbb partnerünkre: a védőital kötelező jellegű, díjmentes biztosítása. Nagy teljesítményű, rozsdamentes lemezből készülő szódaberendezéseink évek óta megbízhatóan működnek ipari környezetben, nagy igénybevétel esetén is.

Nagy előrelépést jelent a higiénia terén is, hogy a védőitalt nem egy „kombinált” kávéautomata adja, hanem külön berendezés. Ez az átfolyó rendszerű, hűtős szódagép - előnyös kialakításának köszönhetően – gyorsabbá és egyszerűbbé teszi az impulzus-szerűen nagy hidegvíz kiszolgálást (pl. munkaközi szünetek kánikula esetén), ráadásul csökkenti a meghibásodások számát is, hogy nem egy gép lát el két funkciót. A szódagép kívülről és belülről rozsdamentes felülettel készül, képes szénsavas és szénsav nélküli hidegvíz adagolására is. Kapacitása típustól függően 50, 100 vagy 200 liter/óra.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ezt a szolgáltatást csak italautomaták üzemeltetése mellett, kiegészítésként tudjuk vállalni partnereinknél!