Kávéautomata

kávéautomata

Az „üzemeltetés” számunkra elsősorban a vendégek lehető legszínvonalasabb és legrugalmasabb kiszolgálását jelenti: ezért azon igyekszünk, hogy olyan termékeket készítsenek és értékesítsenek italautomatáink, hogy vendégeink mindig elégedetten távozzanak, és jó kedvvel térjenek vissza hozzánk.

Kávéautomata

A legnagyobb hangsúlyt a tartalmas, vonzó termékre és a minden igényt kielégítő kiszolgálásra helyezzük. Ezért a kávéautomata használatakor Ön a cukor mennyiségét ízlése szerint állíthatja be.

Minőségi kávé

A kávéfajták (eszpresszó, hosszú kávé, bécsi kávé, tejes kávé, macchiato, csokis kávé, stb.) széles skálájából választhat. Ha már eldöntötte, mit szeretne inni, csak egy gombnyomás, és mi 15 másodperc alatt mindent megteszünk, hogy döntését ne bánja meg: a kért italt frissen főzve, krémes habbal és keverőpálcával együtt szolgáljuk fel Önnek!Automata

Kávéautomatáink modern, esztétikus kivitelű, megbízható berendezések. Minden magyar érmét elfogadnak, túlfizetés esetén visszaadnak. A legtöbb típus a keverőpálcát is automatikusan adagolja a pohárba! Szükség esetén más perifériákkal is felszerelhető az automata (pl. kártyaolvasó).

Termékek, italválasztékKávé-automata géptípusokAjánlatkérés